Γίνετε Συνεργάτης μας

Γίνετε Συνεργάτης μας

Στην Actius διαθέτουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο επίλεκτων Σύμβουλων Ασφαλίσεων  εντός  της Αττικής, αλλά και σε πολλές περιοχές της Επικράτειας, το οποίο συνεχώς διευρύνουμε.

Διαχρονικός στόχος μας είναι η ομάδα των συνεργατών μας, να διαθέτει την κατάλληλη γνώση, εμπειρία, εξειδίκευση και άριστη τεχνική κατάρτιση.

Για τον σκοπό αυτό προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση σε όλους τους συνεργάτες μας  μέσω των στελεχών την Actius, αλλά και  σε συνεργασία με τις  συνεργαζόμενες  Ασφαλιστικές Εταιρίες τις μεγαλύτερες της αγοράς ,  προκειμένου να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις,  για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Ακόμη παρέχουμε την δυνατότητα συνεχούς επιμόρφωσης σε κάθε συνεργάτη απομακρυσμένα, ακόμη και από το γραφείο του μέσω Skype for business, για την καλύτερη  ενημέρωση.

Διαθέτουμε συστήματα τα οποία είναι σχεδιασμένα με τρόπο ώστε
κάθε συνεργάτης μας να μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα για τον κάθε πελάτη του, αλλά και να του προσφέρει τις πλέον άρτιες και άμεσες λύσεις, βοηθώντας τον να εστιάσει σε παραγωγικό χρόνο.

Μερικά από τα συστήματα που διαθέτουμε είναι το  Portal Actius μέσω του οποίου βλέπει όλο το πελατολόγιο του Online, σύστημα Πολυτιμολόγησης  στον κλάδο αυτοκινήτου για να προσφέρει άμεσα λύσεις στους πελάτες του σε 24ωρη βάση, καθώς και πολλά άλλα συστήματα τα οποία τον βοηθούν στην επαγγελματική του ανάπτυξη.

Όλη η ομάδα της Actius διαθέτει ισχυρό και ξεκάθαρο σύστημα αξιών που μας διαφοροποιεί ουσιαστικά από τον ανταγωνισμό. Επικεντρωνόμαστε στο να αναγνωρίσουμε, αξιολογήσουμε και να ιεραρχήσουμε σωστά τις ανάγκες των πελατών μας, αξιοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης αλλά και στην γρήγορη και σωστή αποζημίωση την ώρα της ζημιάς.

Οι Σύμβουλοι της Actius έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες, Ελληνικές και Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες, με σύγχρονες ηλεκτρονικές μεθόδους, σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, πάντα με την υποστήριξη των στελεχών μας.

Στους νέους συνεργάτες παρέχουμε άρτια τεχνική κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει προϊοντικές ενημερώσεις των συνεργαζόμενων Εταιριών, τεχνικές προσέγγισης και πωλήσεων, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών κάθε μας συνεργάτη.

Η υποστήριξη που παρέχουμε στους συνεργάτες μας, δίνει τη δυνατότητα σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από όλες περιοχές της Ελλάδος να έχουν με την Actius μια συνεργασία με προοπτική και με ξεκάθαρους παραγωγικούς και οικονομικούς όρους.

Διαχρονικός μας στόχος στην Actius  είναι να ανταποκρινόμαστε με αξιοπιστία και ευελιξία στις απαιτήσεις των συνεργατών μας και στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης,  σιγουριάς, αισιοδοξίας, αλλά και ικανοποίησης για την μεταξύ μας συνεργασία, με στόχο μια δυνατή ομάδα Ασφαλιστών και Πρακτόρων με κοινούς στόχους και όραμα.

Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα της Actius  παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.