Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Νομικής Προστασίας

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Νομικής Προστασίας

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Σε μια ευνομούμενη κοινωνία, σύμφωνα και με το νόμο “όποιος από αμέλεια ή με τις πράξεις του ζημιώνει, πρέπει να αποζημιώνει”.

Ο κάθε ένας μας έχει ευθύνη, προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική, για  πράξεις ή παραλήψεις του, έναντι των άλλων. Η ευθύνη αυτή μπορεί να είναι ποινική ή αστική ή και τα δύο.

Εφ’ όσον λοιπόν προκαλέσουμε, χωρίς την θέληση μας, κάποια σωματική ή οικονομική βλάβη σε τρίτο , η οποία θα είναι επακόλουθο προσωπικών ενεργειών ή και αποφάσεων μας, όπως ενδεικτικά είναι η οδήγηση, η άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας, για ανέγερση οικοδομής ή άλλων έργων, η πρόκληση ρύπανσης ή καταστροφής περιουσίας, η πλημμελής συντήρηση κλπ, τότε βάσει του νόμου έχουμε αστικές και ενδεχομένως ποινικές ευθύνες.

Αντίθετα, η Αστική ευθύνη, ως μη ηθελημένο γεγονός, αποτελεί αντικείμενο ασφάλισης και έτσι ο ασφαλισμένος συνάπτοντας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης, μεταφέρει στην ασφαλιστική εταιρεία την υποχρέωση του να αποζημιώσει τους παθόντες για τα ενδεχόμενα συμβάντα και τα ποσά που αναφέρονται στην ασφαλιστική σύμβαση.

Η ασφάλιση Αστικής ευθύνης προσφέρει προστασία στον ιδιώτη ή την επιχείρηση από την πιθανότητα πρόκλησης σωματικών βλαβών ή / και υλικών ζημιών σε τρίτους, οφειλόμενων:

•  στη δραστηριότητα των ατόμων (ιδιωτική ή επαγγελματική) – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΕΥΘΥΝΗ.

• στη λειτουργία οποιουδήποτε χώρου (κατοικία, γραφείο, επιχείρηση), συμπεριλαμβανομένης της ευθύνης του εργοδότη έναντι του προσωπικού του – ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

Η Actius σας προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς στην ασφάλιση Αστικής Ευθύνης, με το ελάχιστο δυνατόν κόστος.

 

Αστικής Ευθύνης κατοικίδιου ζώου

Ασφαλίστε τον σκύλο σας, τον καλύτερο σας φίλο...

Μια υπέροχη φιλία μεγαλώνει με Ασφάλεια. Είναι ζωηρός, έξυπνος, ακούραστος σύντροφος και φύλακας. Είναι γεμάτος ζωή, που είναι πολύτιμη για εκείνον και για σας.

Όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκληθεί κάποιο απρόοπτο γεγονός από ένα δάγκωμα σε κάποιον περαστικό ή κάποιο άλλο γεγονός, το οποίο μπορεί να να σας βάλει ως ιδιοκτήτη του σκύλου σας σε δυσάρεστες περιπέτειες και σε απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν συνεπεία σωματικών βλαβών από δάγκωμα ή και υλικών ζημιών, όπως το σκίσιμο ρούχων κ.α. συμπεριλαμβανομένης και της ηθικής βλάβης ή της ψυχικής οδύνης, προς τρίτους.

Γι' αυτό ασφαλίστε τον, με τα προγράμματα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης κατοικίδιου.

Μεριμνήστε για την προστασία του πιστού σας φίλου, με τα προγράμματα ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ στην Actius.


Νομική προστασία

Απαραίτητη περισσότερο από ποτέ έχει γίνει η ασφάλιση Νομικής Προστασίας σήμερα. Όλοι ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, ιδιώτες, οικογενειάρχες, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους ολοένα και περισσότερα προβλήματα για τα οποία η λύση τις περισσότερες φορές δίνεται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών απαιτεί χρήματα, δαπάνη πολύτιμου χρόνου και αρκετές φορές εμπλοκή του ασφαλισμένου σε διαδικασίες με αβέβαιο αποτέλεσμα, όσον αφορά στην κατοχύρωση των νόμιμων δικαιωμάτων του. Συνήθως, χρειάζεται να καταφύγει σε νομικές ενέργειες (εξώδικες ή δικαστικές) προκειμένου να διεκδικήσει το δίκιο του.

Η Actius προσφέρει ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα Νομικής Προστασίας τα οποία διασφαλίζουν την «πρόσβαση στη δικαιοσύνη» την ώρα που υπάρχει ανάγκη. Σήμερα που η οικονομική κρίση έχει επιφέρει σοβαρές συνέπειες στην οικονομική μας κατάσταση, η ανάγκη για αποτελεσματική πρόσβαση στο δίκαιο έχει καταστεί παραπάνω από επιτακτική.

Η ασφάλιση Νομικής Προστασίας συνίσταται στη συμβατική δέσμευση για την πληρωμή των εξόδων/αμοιβών δικηγόρου, δικαστικού επιμελητή κ.λπ. καθώς και την παροχή άλλων υπηρεσιών, που απορρέουν από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Η ασφάλιση Νομικής Προστασίας αναλαμβάνει για λογαριασμό του κάθε Ασφαλισμένου της τις εξής δαπάνες:

 • Τις αμοιβές του Δικηγόρου και των Δικαστικών Επιμελητών
 • Τα δικαστικά έξοδα για τη διεξαγωγή της Δίκης
 • Τις νόμιμες αποζημιώσεις Μαρτύρων και Πραγματογνωμόνων που έχουν κλητευθεί ή διοριστεί από το Δικαστήριο
 • Τα έξοδα εκτελέσεως δικαστικών αποφάσεων
 • Τη δικαστική δαπάνη του αντιδίκου, εφόσον έχουν επιδικαστεί σε βάρος του ασφαλισμένου

 

για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση… εδώ!

 

 

 

 


Άλλες Υπηρεσίες
Ασφαλίσεις Ιδιωτών

Ασφάλεια Σύνταξης - Αποταμίευσης

Στο τέλος του εργασιακού μας βίου, η εξασφάλιση εισοδήματος αποτελεί προτεραιότητα για τη διατήρηση του βιοτικού μας επιπέδου ζωής...
Ασφάλεια Ζωής και Ατυχήματος

Η ζωή μας ακολουθεί τη δική της πορεία, είναι μοναδική, απρόβλεπτη, με συνεχείς αλλαγές κάποιες από τις οποίες δεν επιλέγουμε....
Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Η πρόταση της Actius για την ασφάλιση του αυτοκίνητό μας είναι η πλήρης Ασφάλιση και η θωράκισή του από κάθε...
Ασφάλεια Περιουσίας (κατοικίας - επιχείρησης)

Στο σπίτι μας στεγάζουμε την οικογένειά μας και τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής. Αξίζει την καλύτερη προστασία.!...
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Νομικής Προστασίας

Σε μια ευνομούμενη κοινωνία, σύμφωνα και με το νόμο «όποιος από αμέλεια ή με τις πράξεις του ζημιώνει, πρέπει να...
Ασφάλεια Σκαφών

Εξασφαλίστε το σκάφος σας από κάθε πιθανό κίνδυνο και απολαύστε συναρπαστικές στιγμές χαλάρωσης....
Εξειδικευμένες Ατομικές Ασφαλίσεις

Υπάρχουν ...πολύτιμες και άλλες ασφαλίσεις με εξειδικευμένο αντικείμενο και αξίζουν της ιδιαίτερης προσοχής μας.......
Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Κάντε τα ταξίδια των ονείρων σας, προγραμματισμένα ή έκτακτα, προβλέποντας όλα τα πιθανά ενδεχόμενα......
Ασφάλεια Υγείας - Περίθαλψης

Θωρακίστε την υγεία της οικογένειας σας επιλέγοντας τις καλύτερες και πλέον αξιόπιστες λύσεις....
Ασφάλεια σπουδών

Το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας, ας το εξασφαλίσουμε από σήμερα με μόλις από 1€ την ημέρα......