Εξειδικευμένες Ατομικές Ασφαλίσεις

Εξειδικευμένες Ατομικές Ασφαλίσεις

·         Ασφάλιση Έργων Τέχνης & Αντικειμένων Συλλεκτικής Αξίας

Η ασφάλιση αντικειμένων τέχνης ιδιαίτερης αξίας όπως (εικαστικά, γλυπτά, πίνακες ζωγραφικής, χαλιά, αντικείμενα συλλεκτικής αξίας κ.α.) αποτελούν σημαντική ανάγκη, ιδιαίτερα στις μέρες μας καθώς οι κλοπές έργων τέχνης είναι η τέταρτη σε σειρά εγκληματική πράξη παγκοσμίως μετά το εμπόριο ναρκωτικών, το ξέπλυμα χρήματος και το εμπόριο όπλων.

Η ασφάλιση έργων τέχης απαιτεί ειδικές γνώσεις και διαδικασίες που διαφέρουν από την ασφάλιση των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων με τρόπο ώστε να αντιμετωπίζει τη σπανιότητα και μοναδικότητα του κάθε έργου.

Ο τρόπος προσέγγισης των προς ασφάλιση αντικειμένων είναι τελείως διαφορετικός.  Δεν υπάρχουν αξίες αντικατάστασης, αφού ένα έργο τέχνης δεν αντικαθίσταται ούτε από ένα ίδιο, ούτε από άλλο παρόμοιο. Το κάθε έργο τέχνης είναι μοναδικό και αναντικατάστατο.

Η ασφαλιζόμενη αξία για κάθε έργο, προσδιορίζεται από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες.  Η πραγματογνωμοσύνη, εκτίμηση, φωτογράφηση και η καταγραφή των έργων τέχνης προσφέρεται από την Actius χωρίς καμία επιβάρυνση του Συλλέκτη.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας χαρακτηρίζονται από απόλυτη εχεμύθεια, συνέπεια ανταγωνιστικό κόστος, σαφήνεια όρων, προσωπική επαφή και ιδιαίτερα ταχύτητα στις περιπτώσεις αποζημιώσεων.

Συνήθως ασφαλίζονται :

• Πίνακες ζωγραφικής

• Γλυπτά

• Πορσελάνες

• Ασημικά

• Αντίκες

• Κοσμήματα

• Διάφορες συλλογές αντικειμένων όπως γραμματοσήμων, νομισμάτων κ.α.

Στην Actius καλύπτουμε με εξειδικευμένα συμβόλαια, Έργα Τέχνης και τα αντικείμενα Συλλεκτικής αξίας. Εμπιστευτείτε μας την ασφάλιση  των πολύτιμων  αντικειμένων σας  και επωφεληθείτε από μία σειρά μοναδικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών με απόλυτη εχεμύθεια.

 

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης κατοικίδιου ζώου

Ασφαλίστε  τον σκύλο σας, τον καλύτερο σας φίλο...

Μια υπέροχη φιλία μεγαλώνει με Ασφάλεια. Είναι ζωηρός, έξυπνος, ακούραστος σύντροφος και φύλακας. Είναι γεμάτος ζωή, που είναι πολύτιμη για εκείνον και για σας.

Όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκληθεί κάποιο απρόοπτο γεγονός από ένα δάγκωμα σε κάποιον περαστικό ή κάποιο άλλο γεγονός, το οποίο μπορεί να σας βάλει ως ιδιοκτήτη του σκύλου σας σε δυσάρεστες περιπέτειες και σε απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν συνεπεία σωματικών βλαβών από δάγκωμα ή και υλικών ζημιών, όπως το σκίσιμο ρούχων κ.α. συμπεριλαμβανομένης και της ηθικής βλάβης ή της ψυχικής οδύνης, προς τρίτους.

Γι' αυτό ασφαλίστε τον, με τα προγράμματα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης κατοικίδιου.

Μεριμνήστε για την προστασία του πιστού σας φίλου, με τα προγράμματα ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ στην Actius.

 

·         Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών συστημάτων

Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη των επενδύσεων στην πράσινη ενέργεια έχει οδηγήσει τις ασφαλιστικές εταιρείες στην δημιουργία ασφαλιστικών προγραμμάτων για την κάλυψη των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων σε στέγες ή πάρκα, για την μελλοντική κάλυψη του ιδιαίτερου αυτού περιουσιακού στοιχείου.

Επιπρόσθετα παρέχεται η δυνατότητα να καλυφθεί και η απώλεια εσόδων συνέπεια ασφαλισμένης υλικής ζημιάς, λόγω διακοπής παροχής ενέργειας προς τη ΔΕΗ.

Στην Actius με την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε ασφαλιστικά κάθε είδους φωτοβολταϊκή εγκατάσταση σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρείες, προσφέροντας κάλυψη κατά την ανέγερση της αλλά και κατά την λειτουργία της.


για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση… εδώ

Άλλες Υπηρεσίες
Ασφαλίσεις Ιδιωτών

Ασφάλεια Σύνταξης  -  Αποταμίευσης

Στο τέλος του εργασιακού μας βίου, η εξασφάλιση εισοδήματος αποτελεί προτεραιότητα για τη διατήρηση του βιοτικού μας επιπέδου ζωής...
Ασφάλεια  Ζωής  και Ατυχήματος

Η ζωή μας ακολουθεί τη δική της πορεία, είναι μοναδική, απρόβλεπτη, με συνεχείς αλλαγές κάποιες από τις οποίες δεν επιλέγουμε....
Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Η πρόταση της Actius για την ασφάλιση του αυτοκίνητό μας είναι η πλήρης Ασφάλιση και η θωράκισή του από κάθε...
Ασφάλεια Περιουσίας  (κατοικίας - επιχείρησης)

Στο σπίτι μας στεγάζουμε την οικογένειά μας και τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής. Αξίζει την καλύτερη προστασία.!...
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Νομικής Προστασίας

Σε μια ευνομούμενη κοινωνία, σύμφωνα και με το νόμο «όποιος από αμέλεια ή με τις πράξεις του ζημιώνει, πρέπει να...
Ασφάλεια  Σκαφών

Εξασφαλίστε το σκάφος σας από κάθε πιθανό κίνδυνο και απολαύστε συναρπαστικές στιγμές χαλάρωσης....
Εξειδικευμένες Ατομικές Ασφαλίσεις

Υπάρχουν ...πολύτιμες και άλλες ασφαλίσεις με εξειδικευμένο αντικείμενο και αξίζουν της ιδιαίτερης προσοχής μας.......
Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Κάντε τα ταξίδια των ονείρων σας, προγραμματισμένα ή έκτακτα, προβλέποντας όλα τα πιθανά ενδεχόμενα......
Ασφάλεια Υγείας - Περίθαλψης

Θωρακίστε την υγεία της οικογένειας σας επιλέγοντας τις καλύτερες και πλέον αξιόπιστες λύσεις....
Ασφάλεια σπουδών

Το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας, ας το εξασφαλίσουμε από σήμερα με μόλις από 1€ την ημέρα......