Το προφίλ μας

Το προφίλ μας

Οι αλλαγές που εισήγαγε η εποπτική αρχή σε όλες τις μορφές ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με το νέο θεσμικό πλαίσιο και οι νέες συνθήκες που διαμορφώνονται καθημερινά στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, μας οδήγησαν στην δημιουργία της εταιρίας Actius Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.

 Σκοπός της εταιρίας μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων Ασφαλιστικών υπηρεσιών προς τους πελάτες και συνεργάτες μας, αξιοποιώντας την 40ετή εμπειρία των στελεχών μας στον Ασφαλιστικό χώρο και την αξιοπιστία των συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών εταιριών, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες τους.

Για τον σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες Ασφαλιστικές εταιρίες της Ελληνικής και της Παγκόσμιας αγοράς, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ατομικών, ομαδικών, επιχειρηματικών και ειδικών κινδύνων, στις ασφαλίσεις Ζωής και υγείας στις ασφαλίσεις Γενικών κλάδων και σε άλλους εξειδικευμένους κλάδους ασφάλισης.

Το σύνολο των συνεργατών της Actius διαθέτει γνώση, εμπειρία, εξειδίκευση, τεχνική κατάρτιση  και ισχυρό σύστημα αξιών το οποίο και μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Από το ξεκίνημα της καριέρας μας, το 1980 λειτουργούμε έχοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών μας.  

Με συστηματικό και επαγγελματικό τρόπο χτίζουμε διαχρονικές σχέσεις με πελάτες, συνεργάτες και Εταιρίες, σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στην κοινή επαγγελματική εξέλιξη και στο αμοιβαίο όφελος. 


για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση… εδώ